vrijdag 25 mei 2012

Bengel aap....


Ja hier is ze dan een heel lief aapje een bengel aap ,het patroon komt van hip en haak werk.Haar patronen haken zo lekker weg.Ben nu bezig met de teckel van haar.Ik heb alleen zelf een roezeltje onderaan haar broek gemaakt omdat ik dat leuker vond .

Gehaakt met catania,ik vind het zo jammer dat deze kleur bruin eruit is bij catania,maar goed ik heb nog genoeg voor de piratenaap die ik voor mijn neefje wil haken deze zomer.Ze heeft ook echt een mondje maar die zie je niet op de foto.
De veiligheidsoogjes komen uit mijn webwinkeltje www.1001things.nl .A.s maandag 2de pinksterdag is er in  Brummen een hele grote markt met bloemen,boeken curiosa,hobby ....door heel het centrum heen.Ik heb samen met Bouwiena van Zo mooi Zo hip een kraampje.Ik neem al mijn bedeltjes mee....veiligheidsoogjes en ook zelfgemaakte spullen......zoals deze aap...wk broches....haarspeldjes.......
De markt is van 10.00-16.30

groetjes Agnes

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aap !!!
  Succes op de markt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja we hadden elkaar vanmiddag al gesproken en toen hadden we het over aapjes ik moet zeggen ik vind het een snoepie, de kleuren doen inderdaad ook wat.
  GReetz je mede muts Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zoooooo n appie jammer dat hij verkocht is, had zo leuk gestaan bij knabbel en babbel op de kast. Maar je weet maar nooit hoe een aap een ..... vangt! Mijn lievelingskleuren zijn rood en zwart de zelfde kleuren als een lieveheerstbeestje.
  Dank je wel sinterklaas.

  BeantwoordenVerwijderen