zondag 30 oktober 2011

mijn paardjes
Bovenstaande foto zijn mijn twee gemaaktte paardjes, maar ik moet zeggen die vallen in het niet bij het paardje die Sanne ( de dochter van Agnes ) heeft gemaakt, ja ik heb mijn best gedaan maar ik moet zeggen dat ik die van Sanne ook heel super vind. Het enige wat ik erg jammer vind is dat ze hem aan oma heeft gegeven, ik weet zeker dat hij/ zij het hier ook leukhad gevonden. Het blauwe paardje is gemaakt voor Agnes die nu haar eigen web-winkel gaat beginnen, ze heeft nu de naam geclaimd ( Ga niet zeggen hoe ze gaat heten die eer gun ik haar, maar wat ben ik trots op haar ) en om dat te vieren heb ik dit paardje voor haar gemaakt in een leuk tasje gesopt met wat leuke kralen er bij. Het rose paardje gaat pas met de kerst verhuizen, maar aangezien wij ook druk bezig zijn met een verhuizing heb ik deze alvast afgemaakt. Nog even leuke lintjes en kraaltjes aan de ringen hangen, waar het appltjes lint vandaan komt weet ik zo snel niet maar ik vond het wel toepasselijk paarden lusten graag een appeltje.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Agnes,

  Dankjewel voor je reactie!

  Klik maar eens op haar shop en kijk es, of hij er weer opnieuw ingezet is. Want als iemand hem net besteld heeft, komt dat er bij te staan. Ze zet hem er elke keer weer opnieuw in, dus gewoon in de gaten houden ;-).

  Want een leuke paardjes trouwens!
  De postduif is ook erg mooi!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  leuke paardjes heb je gemaakt, en wat lees ik nu?? gaat Agnes een eigen webwinkel beginnen, nu wordt ik wel nieuwsgierig in haakspullen of in scrap dingen.

  groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach die sind ja süß....Gibt es eine Anleitung dazu??

  Liebe Grüße
  Bea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. cool mooi gemaakt hoor mag ik het patroontje ?

  BeantwoordenVerwijderen