zondag 15 september 2013

All Star ( de snorkel )


Van de week een heuse snorkel gemaakt, kinderen nostalgie want hier keek ik dus al naar, mijn zoon had hem gezien en wou hem graag hebben, leuk voor als hij in december 4 zou worden.
Nou je ziet wel wie de baas is hé, mama niet dus, maar ja kon zelf ook niet echt wachten om hem te maken, het patroon is van Nederlandse makelij van Anita van Ee, en te koop bij http://www.amigurumi-haken.be en is super om te maken, wij mijn zoon en ik zijn er reuze blij mee, een kleine aanpassing in het patroon, ik heb gehaakte witte oogjes gemaakt ( met zwarte veiligheidsoogjes ) het wordt toch voor een kind van nog geen 4 en veiligheid voorop. Hij is gemaakt van Catania nummer 164  ( blauw ) 105 ( wit ) en 208 ( geel ) voor de ster op de buik een heel klein beetje licht blauw, ik vond grijs niet mooi.
Alles is gehaakt op haaknaald nummer 2,5. Onze All Star weegt 100 gram en is 24 cm hoog van zwemvliezen tot aan bovenkant snorkel. Misschien dat ik van haar ook nog het patroon van Marja de bij ga maken ook al z'n snoepie.

3 opmerkingen:

  1. Zeker nostalgie. Je kleine man zal er wel blij mee zijn denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zeker nostalgie, wij hebben maya bij anita gekocht helaas nog geen tijd gehad haar te haken zijn nu nog bezig met herst en ja het nieuwe boekje van christel krukkert hebben we ook al met leuke kerstdingen maar patroon is er dus we kunnen aan de slag

    groetjes mingle-mangle

    BeantwoordenVerwijderen