maandag 2 januari 2012

Een gehaakt kadootje voor sanne.....

Allereerst wil ik jullie een heel gelukkig en creatief nieuwjaar wensen.
Vandaag word onze dochter Sanne alweer 12 jaar waar is toch de tijd gebleven....een hele dame,we hebben haar kamer opgeknapt en ze wilde de ene muur wit de andere muur blauw geruit en verder allerlei kussens,schilderijtjes... in PIP kleuren.
Tja en wat maak je dan een uilen doosje....een doosje gekocht bij Xenos en je start met haken.....Ik heb wel eerder doosjes omhaakt maar eigenlijk altijd cupcakes nu zag ik bij Klaske op haar blog ook zo'n doosje met een uiltje in pip kleurtjes gemaakt voor Bouwiena. Ik kan een doosje haken,ik kan een uiltje haken pip kleurtjes erbij een draadje zilver erbij en zo is dit doosje ontstaan.
Ik heb 2 foto 's gemaakt 1 met flits en 1 zonder flits fototoestel een beetje te scheef gehouden maar goed jullie kunnen het eind resultaat zien.
Heb er een paar oorbellen in gedaan als kadootje en nu maar hopen dat ze er veel plezier van heeft.Wens jullie een hele fijne dag toe.
Groetjes Agnes

7 opmerkingen:

 1. Wat een lieverdje, hele mooie en frisse kleurtjes ik denk dat ze hier heel blij mee zal zijn. Wens haar een dikke proficiat met haar 12de verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi doosje is dit geworden....Helemaal SUPER, daar zal je dochter vast blij mee zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooi gemaakt , leuke blog heb je !
  ik ben een nieuwe volger.

  Groetjes Franca
  www.craftingcrochet.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! 12 jaar en Pip! Gefeliciteerd! Die kamer wordt elke keer weer een beetje meer Pip, zeker weten! Dan weer een haakseltje van Mam; dan weer iets sparen/cadeautje krijgen van Pip, misschien zelf iets in elkaar knutselen van Pip-look!
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hola Agnes! Acabo dedescubrir tu blog y me ha encantado! Te invito a conocer el mio, para poder compartir nuestros trabajos!
  Feliz día!
  Besos.

  BeantwoordenVerwijderen