woensdag 30 november 2011

Pip tas met gehaakte applicatie

Voor mijn dochter voor sinterklaas moest ik een suprise maken, ze is helemaal weg van pip,dus op naar de markt om pip stofjes te zoeken.Het patroon overgenomen uit het Boek Eline's winterhuis.Alle stofjes geknipt(de achterkant zijn ander stofjes maar vergeten op de foto te zetten)Aan de voorkant een rozet gemaakt met daarin een hertjes applicatie gehaakt.Het patroon van het hertje komt bji zo mooi zo hip vandaan.
De binnekant heb ik een witte stof gebruikt en heb ik een grote zak gemaakt daarin zit een boek verstopt en de zak met de hand weer dicht gemaakt.
Zondag vieren we bij mijn ouders sinterklaas dus dan krijgt ze het .Ben benieuwd of ze het mooi vind.

Groetjes Agnes

7 opmerkingen:

  1. Ge-wel-dig... Echt heel mooi! Wou dat ik een dochter had om zulke leuke dingen voor te maken :-)
    Hugs Ing

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het kan niet zijn dat ze het niet mooi vind. Ik vind het in ieder geval prachtig. Wat een leuke tas is dat geworden zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In 1 woord: GEWELDIG Agnes!
    Erg mooi geworden, als ze dat niet leuk vindt!!!
    Dan mag je m opsturen naar mij.....:-)
    Liefs,
    Corien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Agnes en Patricia wat een leuk blog hebben jullie, ik vind de tas geweldig en vind het leuk jullie te volgen, Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een prachtige tas! hij is echt heeel erg leuk. Ben gewoon helemaal jaloers! (en dat ben ik niet zo snel ;)

    fijne dag

    liefs flo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil dit patroontje zo graag hebben,maar heb al 2x contact gezocht via de mail van hun webshop of het ook overgemaakt kan worden de 2,- en dan als pdf file gemaild kan worden na ontvangst,want nog eens 2 euro voor brievenbuspost vind ik nogal prijzig voor een velletje papier:-(,krijg maar geen reactie.....wilde het zo graag haken voor op een kerstkaart en dan de neus rood voor familie in Australie en als applicatie op een babytruitje voor een meisje wat geboren is 2 deuren verder....kan ik het patroontje van jou dan overnemen of ruilen tegen een ander patroon misschien?Het is al weer even terug dat ik gemaild heb naar de en van de week nog een keer,maar krijg maar steeds geen reactie en ja brievenbuspost naar Australie duurt wat langer als hier en als ik het nog moet maken,zou zo leuk zijn...


    groetjes
    Angeline
    www.mijnplekkie.tk

    BeantwoordenVerwijderen