maandag 30 december 2013

Uilen nieuwjaar




Als klap op de vuurpijl, een om het jaar mee af te sluiten, een uiltje van Vendula gehaakt mat Catania en phildar hij is ongeveer 18 cm hoog. Kan hem nu laten zien hij zat namelijk als cadeau in de advendswap , ze was er blij mee.



dinsdag 24 december 2013

Aanvullende foto's Matroesjka theepot


Hier wat aanvullende foto's op het verkregen advendswap cadeau voor Agnes.
Ik hou niet zo van Matroesjka's maar ja in een advendswap moet je stoppen wat een ander leuk vind, vond hem wel heel leuk om hem te maken.
Veel plezier er mee Agnes.



De vlinders zitten op druk knoopjes en kan je dus wisselen, het hoofd zit ook vast d.m.v druk knoopjes wel handig dus geschikt voor links en rechtshandige mensen, en hoe schenken jullie je thee ?



Matroesjka theepot

Zoals sommige van jullie weten doe ik een adventsswap met Patricia en bouwiena en vandaag is de laatste dag dat we een kadootje uit mochten pakken. En kijk eens wat voor een moois Patricia voor mij gemaakt heeft.
Een hele mooie matroesjka voor om een theepot. De vlinders kunnen eraf zodat je ze kunt verplaatsen en ook het hoofd van de matroesjka kan op verschillende manieren erop gezet worden.
Ben er ook heel erg blij mee.
Wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen en alle goeds voor 2014
 Lieve groetjes Agnes 

donderdag 19 december 2013

100 sneeuwvlokken

Kon het toch niet laten om het boek 100 sneeuwvlokken te bestellen.
En zo ontstonden deze glaasjes wat ik. In het tijdschrift inhaken zag.
Maar er zullen echt nog wel meer sneeuwvlokken volgen.
Ik heb nog een houten tak voor het raam hangen waar ik graag andere dingen aan wil hangen dus daar gaan vast ook wat sneeuwvlokken aan komen.

Fijne dag allemaal, groetjes Agnes 

vrijdag 13 december 2013

O dennenboom, o dennenboom

Vandaag laat ik jullie 2 kerstboompjes zien die ik gehaakt heb. Het wol of eigenlijk katoen,acryl en een zilverdraadje kreeg ik opgestuurd door mijn vriendin in Engeland. Moest even wennen met haken maar toch een heel leuk resultaat.
En nu ben ik al met een 2de serie aan het haken ,want deze heb ik opgestuurd naar Engeland als kerstkadootje.
De standaartjes heeft een oom voor mij gemaakt.
Hier komt het patroon vandaan http://www.ravelry.com/patterns/library/christmas-tree-20.
Fijn weekend allemaal, groetjes Agnes 

dinsdag 10 december 2013

Uilen onderzetter

Sinterklaas is weer uit het land,en de kersttijd is alweer begonnen. Zo gezellig al deze feesten. 'S avonds als het donker is gezellig kaarsjes en lampjes aan. Lekker 's avond knus aan het haken......Zo doen wij ook met 3 vriendinnen een adventsswap van 1 t/m 24 december mogen we elke dag een kadootje uitpakken. Waarvan er een aantal zelf gemaakt moesten zijn.
En deze uilenonderzetter van vendula heb ik voor allebei mijn vriendinnen gemaakt erg leuk om te doen.
Nu ben ik nog druk bezig kerstboompjes te haken er moet nog een setje naar Engeland toe.....hoop dat het optijd weg kan. En dan toch maar ook een onderzetter voor mezelf maken....want ja als je zo gek bent op uiltje als ik dan mag deze niet ontbreken.
Wens jullie allemaal alvast hele fijne feestdagen en dat het maar weer een heel creatief 2014 mag worden
Lieve groetjes Agnes 

donderdag 5 december 2013

Sinterklaas en zijn pieten

.


Sinterklaas, gaat bijna al weer naar Spanje maar is hier even nog langs gekomen, alle pietjes zijn nu vergeven dus we kunnen ze nu laten zien, natuurlijk is Sinterklaas er ook bij. Gehaakt naar een patroon van Sussaneenso heel leuk om te maken het zijn eigenlijk cadeau zakjes voor een ieder gevuld met wat lekkers , hoop dat de Sint volgend jaar weer komt met meer pieten want hier zijn er maar twee blijven plakken.