zondag 30 juni 2013

2 kadootjes gemaakt

Goedemorgen allemaal,eindelijk ook weer eens een haakwerkje van mij ben wel met van alles bezig maar had nog niet iest af.Maar nu dus wel ik had 2 kadootjes nodig van daar deze omhaakte olvarit potjes.

 Deze is gehaakt met meer kleuren garen...een klein dienblaadje van de action een grote bloem erbij op en wat roosjes erin is weer eens wat anders als waxine lichtjes en lekker vrolijk  in deze kleurtjes.
Dan het 2de setje die is wat strakker in creme gehaakt wat bloementjes geplakt op de stenen met wat plakpareltjes kralen van de xenos geregen op draad waar je kettingen mee kunt maken.
Wens jullie een gezellige zondag toe het is hier nog heel bewolkt dus niet echt weer om buiten te zitten dan maar met het haakwerkje op de bank.

Groetjes Agnes

maandag 24 juni 2013

Mijn omslagdoek is af

Hè hè het is me gelukt, mijn omslagdoek is klaar, ik heb hem gezien bij een mede haakster, ga eens op haar blog kijken www.metsmaakgehaakt.blogspot.com een erg leuk blog en Berben bedankt voor je advies, ik ben erg blij met mijn omslagdoek.
Het is een South Bay Shawlette ( omslagdoek/ sjaal ) van Lion Brand yarn gezien op Ravely, gehaakt met Katoen van Drop Paris, bestaand uit twee kleuren nr 57 zacht rose ( 9,5 bol ) en nr 33 midden rose ( 3,5 bol ) en weegt dus 650 gram. Lekker dik en warm voor de aankomende koele avonden.
Hij is 1,85 meter bij 0,9 meter gemeten op de lange punt. 
Ohh ja wil je hem maken, trek er dan minimaal 14 uur voor uit, zolang heb ik er overgedaan, is natuurlijk een richtlijn hangt van de snelheid van de haakster af ( LOL ) 

zaterdag 22 juni 2013

Nieuwe haak boeken

Ja het is te gek voor woorden, weer me zelf twee boeken gegeven ;-), het boekje gelukspopjes haken komt weg bij Pipoos incl. De bollen wol en het kleine boekje ( kan ik leuk mijn aantekeningen maken ).
Het grote boek komt van euroland was de laatste in het rek prijs stickertje met daarop € 7,95, geeft de klasse € 9,95 balen de ander zijn wel € 7,95 zei ik zij gaan kijken en het klopte maar deze zou echt € 9,95 zijn maar omdat het de laatste was mocht ik hem hebben voor de lage prijs, joepie.
De sokkenwol is niet om sokken te breien, maar om een lekkere sjaal te halen mijn volgende project, heerlijk sla de bollen al in de house zijn.;-)

woensdag 19 juni 2013

Werk in uitvoering

Ben begonnen aan een mooie omslagdoek voor me zelf, het patroon heb ik gevonden op internet, zal hem als ik hem af heb even de bron/ link vermelden.
Hij wordt van Drops Paris gehaakt, had nog een hoop bollen liggen van de baby deken van Vajen, zie de blogpost van december.
Ik ga nu weer verder wil hem graag zo snel mogelijk af hebben, ben nu denk ik op de helft en ben nu bij bol nummer 6 dus we schieten op. ;-) 

maandag 17 juni 2013

Ik ben er weer, start weer met haken

Hallo allemaal,
Ik ben weer op honk, heb de afgelopen maanden niet / wel stilgezeten. Ben in de tussentijd geopereerd ( nieuwe knie gekregen incl. Knieschijf ) en het loopt nog niet zo lekker. Wat gelukkig wel lekker loopt zijn mijn haakwerkjes, zal vanaf nu weer langzaam dingen gaan posten.
Zal Agnes ook even achter de broek aan zitten die denkt patries plaatst niets meer en ik ook niet.
Maar de stilte gaan we nu doorbreken met mijn eerste creatie.
Deze broche is na aanleiding van een patroon van Sarah London, het haakwerk is zo af maar dan moet hij nog opgerold worden, ben je even mee bezig ;-) maar ik weet nu hoe het moet. 
Gehaakt mat Catania en Philharmonie cotton, in verschillende kleuren.