vrijdag 21 september 2012

Tweet tweet tweet........


Tweet tweet tweet ...toen kwam ik een leuk vogel kooitje tegen bij de action en ja daar hoort een vogeltje in.
Een rood vogeltje met een hartje op haar buik.Ook een licht blauw vogeltje heeft haar kooitje gevonden.Een blauw vogeltje met witte stippen.

Zo samen op de foto.
A.s zondag sta ik op een herfst markt hier in Brummen(11;00-16.30) dan neem ik ze mee en wie weet vinden ze een ander baasje  om bij te wonen.

Allemaal alvast een heel fijn weekend,
Groetjes Agnes

vrijdag 14 september 2012

Piep zei de muis in het voorhuis........

Hallo haakvriendinnen, Voor degene die mij nog niet kennen van mijn blog: Crea-Corien wil ik me hierbij even voorstellen. Mijn naam is Corien en ik ben werkzaam als doktersassistente. Naast werken en de huishoudelijke klussen, is creatief bezig zijn het liefste wat ik doe. Van Agnes heb ik vorig jaar leren haken. En na een avondje ploeteren is het mijn zoveelste verslaving geworden. Door de tijd heen had ik al vaker contact gehad met Agnes en nu ben ik gevraagd een bijdrage te leveren op het blog. Hoe leuk is dat!!!! Van de week moest ik t vanwege mijn gezondheid even rustig aan doen. Wat is dat.....denk ik dan. Nou, met je bolletje katoen en n potje thee op de bank kruipen. Vervolgens kwam er uit mijn haaknaald, langzaam maar zeker een heuse muis gekropen. Whaaaaa.......maar dit is wel een lieve muis.
Het is een patroontje van Stip en Haak. Ik heb alleen doorgehaakt tot een toer van 36 steken en het lijf iets korter gehouden waardoor deze piepmuis iets kleiner en dikker is geworden.
Maar.....of dit alleen handmatige aanpassingen zijn....... De kaas was wel snel op deze week. Ik hou m toch maar n beetje in de gaten!
Wens ik jullie een heel fijn weekend met veel haakmomentjes. En wil ik Agnes en Patricia bedanken dat ik mag bijdragen van mijn projecten op hun leuke blog. Dank jullie wel voor t langskomen. Liefs, Corien. Patroon: Stip en Haak Katoen: Catania Gehaakt met: haaknaald 2,5 Moeilijkheidsgraad: Zo gepiept :-)

zaterdag 8 september 2012

Een nieuwe huisje gevonden


Tja wat ga je maken als je hoort dat je vriendin met gezin gaat verhuizen naar haar nieuwe woning.
Dan kom je een heel leuk patroon tegen bij Babsie Hook. En koop je een slakken patroon even kijken hiervoor nog niet eerder een duits patroon gehaakt maar dat gaat prima.

 Het houten dienblaadje komt bij de action vandaan en ja we gaan bijna naar de herfst toe als was het vandaag nog een prachtige zomerse dag het matje in het dienblaadje komt bij de xenos vandaan.
 Dit is Patricia gehaakt met haaknaald 2 en catania.
 Dit is Thijs gehaakt met catania fine en haaknaald 2
 En dit is John gehaakt met catania en haaknaald 2

En zo kun je hele gezinnetjes haken,het is een erg leuk patroon ....dus er volgen er nog wel meer wie weet ook nog voor op mijn eigen tafel al staat daar een klein vogelkooitje met een klein vogeltje maar die zien jullie in een volgende post.

Groetjes Agnes


zondag 2 september 2012

struisvogel of ooievaar




Deze stuisvogel is een patroon van Stip en haak en heet eigenlijk Puck, toen hij af was zei mijn zoon spontaan mama kijk eens wat een leuke ooievaar. Nou dat wat een toppertje aangezien deze is gemaakt voor de baby shower die we vandaag hadden van mijn schoonzus, en je raad het al in december zal er een meisje geboren worden. Het is een aardige joekel geworden, van kop tot kruin is hij 62 cm groot geworden en ze weegt 330 gram, lijkt wel een geboorte kaartjes tekst ( LOL ). De ooievaar zo zullen we hem maar even noemen is gemaakt van Drops Paris en een zachte rose fully, ze heeft rose ogen gekregen en het is een snoepie.