vrijdag 30 maart 2012

welkom Branco



Dit schaapje ( we hebben hem maar Branco genoemd naar de kleine jongen die geboren is ) is gemaakt naar een patroon van Cristell Krukket en heet eigenlijk Floortje schaap. Ik heb hem gemaak met Phildar ( blauw ) en Divari van Nomotta, deze is heel lekker zacht en makkelijk op te ruwen. Hij is lekker vel geworden van kleur hij wordt tenslotte ook voor een baby, heb er een belletje in verstopt dus rammelen en gooien maar. Nog even een leuk lintje met it's a boy om de nek ( alleen handig bij het geven ) en klaar is hij, we hebben hem reeds weggebracht en de vader en moeder van Branco vonden hem leuk nu maar hopen dat Branco hem ook leuk zal vinden.

zondag 25 maart 2012

Little Elphie

Goedemorgen allemaal,hier is ze dan kleine Elphie eindelijk kan ik haar laten zien.Ik heb haar gemaakt voor een swap met Jessica(dobbel).Ze is gehaakt met catania met haaknaald 2.Ik had gehoord via via dat ze helemaal weg was van olifanten dus het werd een heel olifanten pakket.Voor sven een tshirt met een olifanten applicatie.Een stoffen olifant en een tuinslinger met olifanten en hartjes en rondjes...met dank aan nancy voor het idee
Jessica vond het erg leuk om het voor je te maken.
Allemaal nog een fijne dag ,laat het zonnetje maar komen.
Lieve groetjes Agnes

maandag 12 maart 2012

Knabbel en babbel NOTEN- wijn





Gemaakt voor mijn vader die vandaag 60 is geworden, gefeliciteerd pa. En zolang als ik me kan heugen is mijn vader fan geweest van Knabbel en Babbel. En jawel gelukkig heb ik een patroon kunnen vinden met die twee rakkers. Vroeg begonnen met maken want alles moet in de avond uren aangezien mijn zoon twee jaar het even aan opa zou vertellen. Heb er een Knabbel en Babbel notenwijn van gemaakt ( een celebration fles was het eerst gevuld met chocolaatjes ) eerst de inhoud burgemeester gemaakt en toen gevuld met ordinare pinda's ( LOL ). Nog een leuk etiketje er op maken en je hebt een wereld cadeau, en ik kan nu melden dat hij er heel blij mee was.

zondag 4 maart 2012

snotuil en snotbij

Even weer een klein projectje, ben namelijk met wat grote projecten bezig maar die kan ik nu nog niet laten zien ( voor een geboorte en voor mijn vader die de 12e 60 jaar wordt ), maar ze zullen zeker geplaatst worden. was ook nog met wat kleinen dingen bezig zoals aan bovenstaande foto te zien is. Alles is met Catania en Phildar coton 3 gehaakt. Volgende week is het patroon te koop bij Agnes in de winkel ( het is een eigen ontwerp maar er moet nog even een tekening bijgevoegd worden ) Zie nu dat de snotuil geen snavel heeft maar ja dan kan hij je ook niet tegen spreken ( LOL ).