maandag 26 september 2011

Schaapje met een dubbele vaste !?!?!?





Het blauwe schaapje heb ik samen met Agnes gemaakt, ik hoor het haar nog zeggen jouw katoen is dunner dus jouw schaapje wordt kleiner dan die van mij ( Agnes dus ). Nou halve wegen ging het licht bij me uit die van Agnes werdt kleiner en die van mij werdt een joekel, wat deed ik nou fout. Haak nu eens een stukje voor vroeg Agnes zo gezecht zo gedaan, en toen begon ze toch te lachen ( ik diep beledigd natuurlijk LOL ) wat bleek nou ik heb een nieuwe steek uitgevonden een dubbele vaste. Om het verschil goed te laten zien heb ik nog een schaapje gemaakt met de goede steek. Maar zeg nu eens zelf het kan zo toch gewoon BIG brother en kleine zus zijn. Ja het blijkt wel een eigen verzonnen steek is leuk maar nu moet ik flink nadenken bij het haken om het af te leren.

zondag 25 september 2011

Tas hanger voor de juf

Beedtje laat met laten zien, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen van deze tashangers hebben we er een aantal gemaakt, omdat het donderdag 16-09-2011 leidsterdag was en aangezien mijn kleine man op het kinderdag verblijf zit heb mama er een aantal moeten maken, heb er één op de foto gezet ( 12 gemaakt ) deze vond ik wel leuk omdat er ook een leuke tekst op het lint stond. Ik vond ze leuk gelukt, Thijs vond het super om te geven en aale leidsters waren er blij mee, wat wil je nog meer. Zal zo snel mogelijk mijn bijzondere schaapje op het blog zetten moet nog even foto's nemen maar er zit een steekje aan ...................... Even op verzoek ik zit namelijk met een bloggers probleem kan niet meer op andere blogs reageren en dat probleem zal ik eerst moeten oplossen sorry dat ik even bij niemand kan reageren. Er is in een reaktie gevraagt waar het patroon van is dus bij deze het patroon van de tashanger komt uit het Boekje Amigurumi's and more van Koekeridoe.

donderdag 22 september 2011

Kraamkado......

Al vanaf maandag geen internet,tv,telefoon ben even op de computer bij familie want......vanmorgen kreeg ik een heel leuk bericht dat ik tante ben geworden.Ik wist al dat het meisje werd dus kon ik in het voren haken.Een wagenspanner....met uiltjesEn een muziek uil......
En zo gaan we het mooi verpakken voor een lange reis helemaal naar australië.Dus het is nog wel een week of 3 onderweg.
Wanneer ze het internet komen maken is maar de vraag dus weet niet wanneer ik hier weer iets kan plaatsen.

Groetjes Agnes

woensdag 14 september 2011

BEEEE........

Samen met patrica een dag gehaakt en daar heb ik dit schaapje gemaakt.Patricia heeft er ook 1 gemaakt maar die laat hem later zien die heeft er een mooi verhaal bij.Dit schaapje heb ik kado gedaan.Ze zijn erg leuk om te haken,dus dacht ik voor het afgelopen weekend ,toen ben ik naar het stempelmekka geweest in Hagen ik wil voor een aantal mensen een kadootje hebben.Hup aan de haak en weer 2 schaapjes van 1 wist ik dat ze erg van wit en rood hield.
De bloemen bij het rood witte schaapje komen uit het boekje amigurumi&more.
Fijne dag allemaal,

Groetjes Agnes

donderdag 8 september 2011

Angry Bird

Dit is mijn eerste angry Bird gemaakt voor het zoontje van mijn broer ( Sergio ) die aan het eind van de maand 6 jaar oud wordt, had begrepen dat hij helemaal verslaafd was aan het spelletje, en omdat hij steeds bij oma met mijn haaksels zit te spelen leek me dit wel gepast. Het duurt nog even voordat hij jarig is maar dat mag de pret niet drukken en je moet maar zo zien hij is dik op tijs af. de ogen zijn iets groter geworden dan de oorsprongkelijke versie maar ik had geen kleinere oogjes en het wordt voor een kind dus dan maar even het patroon aanpassen.

zaterdag 3 september 2011

Een jampot gepimpt

Een gepimpte jampot....Ja een heel verhaal sanne mijn dochter kreeg van mijn vriendin een heerlijk potje eigengemaakte jam.Ze zei er alleen bij deze potten zijn zo fijn met inmaken wil je deze dan weer voor mij bewaren ,Ik zei natuurlijk ja en riep dan krijg je hem gepimpt terug.En dit is mijn paddestoel geworden hij was bijna klaar en toen dacht ik hoe ga ik dat bevestigen ik kan het er niet aanvast plakken want de deksel moet je kunnen wassen.Todat ik deze week op dit blog een patroontje tegen kwam ik had het rode iets anders gehaakt maar ik zag vilt er onder en daar nog weer een stukje wit haken elastiek er in en het past precies omheen en precies dat laatste stukje had ik nodig.En dit is dus mijn jampotje geworden.Lekker wat snoepjes erin en je hebt weer een leuk kadootje.

Fijn weekend nog,

Liefs Agnes